Γερμανία: Ποτάμι έκρυβε για 35 χρόνια ένα μακάβριο μυστικό -Τι ανέσυραν από τον πυθμένα

Μακάβριο αποδείχθηκε το εύρημα ενός ψαρά σε έναν από τους μεγαλύτερους ποταμούς της Γερμανίας, φέρνοντας στο φως μετά από σχεδόν 35 χρόνια ένα ξεχασμένο τετράτροχο.

Μια ασυνήθιστη ψαριά είχε ένας Γερμανός, ο οποίος θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του σε έναν από τους μεγαλύτερους ποταμούς της χώρας.

propoli

Κάτοικος της περιοχής, ο ψαράς επέλεξε τον ποταμό Ίζαρ για να περάσει ευχάριστα την ώρα του, ωστόσο, αντί για κάποιο ψάρι το αγκίστρι του πιάστηκε στις μεταλλικές επιφάνειες ενός αυτοκινήτου.

Αντιλαμβανόμενος τι έχει πραγματικά συμβεί, ο Γερμανός ψαράς ζήτησε τη συμβολή των τοπικών αρχών, φοβούμενος προφανώς ότι το βυθισμένο αυτοκίνητο θα μπορούσε να κρύβει κάποιο μακάβριο μυστικό.

Παρουσία, λοιπόν, των αστυνομικών, ένα γερανοφόρο όχημα ανέλαβε τη διαδικασία της… ανέλκυσης του αυτοκινήτου, η ταυτότητα του οποίου παρέμενε έως εκείνη τη στιγμή άγνωστη.

Λίγη ώρα αργότερα όλοι μπορούσαν μετά βεβαιότητας να δηλώσει ότι το μυστηριώδες αυτοκίνητο στον πυθμένα του ποταμού ήταν μια BMW Σειρά 5, η οποία μάλιστα ανήκε στην πρώτη γενιά του βαυαρικού sedan.

Μετά την πρώτη έκπληξη και την ανακούφιση που προκάλεσε σε όλους το γεγονός ότι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν βρέθηκαν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι βυθίστηκε με τον οδηγό του, αυτό που προκάλεσε το ενδιαφέρον είναι ότι το αυτοκίνητο είχε διατηρηθεί σε εξαιρετική, τηρουμένων των αναλογιών, κατάσταση.

Θα περίμενε κανείς ότι μετά από σχεδόν 40 χρόνια κάτω από το νερό, οι μεταλλικές επιφάνειες του αυτοκινήτου θα είχαν διαβρωθεί κάτι τέτοιο ωστόσο δεν είχε συμβεί.

Η διατήρηση της BMW Σειράς 5 σε εξαιρετική κατάσταση οφείλεται επί της ουσίας στο γεγονός ότι το αυτοκίνητο καλύφθηκε με λάσπη, η οποία και απέτρεψε τη διάβρωσή του.

Από τις πινακίδες κυκλοφορίας και τα υπόλοιπα διακριτικά, η αστυνομία συμπέρανε ότι το αυτοκίνητο παρέμεινε στον υγρό τάφο για 35 χρόνια και πλέον το μόνο που απομένει είναι να ταυτοποιηθεί ο ιδιοκτήτης του, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις για το πώς βρέθηκε εκεί.

Δείτε επίσης: Ανατίναξη φράγματος στην Ουκρανία: Απειλούνται οικισμοί από τις πλημμύρες

Loading