Γερμανία: Σοβαρά προβλήματα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης – Έκλεισε το αεροδρόμιο του Μονάχου

Η Γερμανία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σφοδρή κακοκαιρία που περιλαμβάνει χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις.

Οι πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο του Μονάχου έχουν ακυρωθεί έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Οι συγκοινωνίες στη νότια Γερμανία επίσης αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες από το προηγούμενο βράδυ.

propoli

Η κακοκαιρία επηρεάζει επίσης τη βόρεια και ανατολική Γερμανία, όπου το χιόνι έχει μετατραπεί σε πάγο. Οι θερμοκρασίες παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα σε όλη τη χώρα.

Τα πιο σοβαρά προβλήματα αναφέρονται στην περιοχή της Βαυαρίας, με ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο του Μονάχου και καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Το μικρότερο αεροδρόμιο του Αλγκόι στη Βαυαρία παραμένει κλειστό.

Επιπλέον, οι σιδηροδρομικές συγκοινωνίες αντιμετωπίζουν προβλήματα και αναμένεται να συνεχιστούν έως το απόγευμα της Δευτέρας. Το κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου δεν είναι προσβάσιμος οδικώς λόγω του πάγου.

Στους αυτοκινητοδρόμους της νότιας Γερμανίας υπάρχουν σοβαρά προβλήματα κυκλοφορίας, καθώς πολλές οδικές αρτηρίες που οδηγούν προς τα χιονοδρομικά κέντρα είναι επηρεασμένες. Η αστυνομία συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν τις οδικές μετακινήσεις και τους αυτοκινητοδρόμους.

Δείτε επίσης: Ιράν: Δύο μέλη των Φρουρών της Επανάστασης σκοτώθηκαν από επίθεση του Ισραήλ στην Συρία

Loading