Η Γερμανίδα ΥΠΕΞ σημειώσε η Γερμανία θα εκμηδενίσει τις εισαγωγές ρωσικής ενέργειας και ότι «αυτό θα ισχύει για πάντα».
Η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Αναλένα Μπέρμποκ δήλωσε σήμερα στο Κίεβο ότι η Ουκρανία πρέπει να γίνει πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε κάποια χρονική στιγμή, ωστόσο δεν μπορεί να υπάρξει σύντομος δρόμος για την ουκρανική ένταξη.
Ανακοινώνοντας την επαναλειτουργία της γερμανικής πρεσβείας στην γερμανική πρωτεύουσα στο πλευρό του ουκρανού ομολόγου της Ντμίτρο Κουλέμπα, η Αναλένα Μπέρμποκ τόνισε ότι η Γερμανία θα εκμηδενίσει τις εισαγωγές ρωσικής ενέργειας και ότι «αυτό θα ισχύει για πάντα».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: ΑΠΘ: Τεταμένο κλίμα στην πρυτανεία – Νέα επεισόδια – Συνθήματα κατά των πρυτανικών αρχών παρουσία αστυνομίας (ΦΩΤΟ – vid)
- Διαγόρας: Σημαντική νίκη στην πρεμιέρα των πλέι-άουτ
- Κόμο – Νάπολι 2-1: Η ήττα που απομάκρυνε τους παρτενοπέι από την κορυφή
- Τουρισμός για όλους 2025: Ποιοι δικαιούνται μέχρι 600 ευρώ; Αιτήσεις και ποσά ανά κατηγορία δικαιούχων
- Η άγνωστη ιστορία μιας συμμορίας γυναικών που κυριάρχησε στο Λονδίνο για δεκαετίες
- Η Ρωσία αποκλείει την πώληση ουκρανικών εδαφών ενώ ο διάλογος Πούτιν-Τραμπ προχωρά