Γονείς κλείδωναν και κακοποιούσαν την 6χρονη κόρη τους σε κλουβί σκύλων

Απάνθρωπο βασανισμό υπέστη μία 6χρονη στην Πενσυλβάνια από τους ίδιους της τους γονείς.

Ο Jacob William Weight Sr., 37 ετών, και η Mimi Ann Frost, 33, κατηγορήθηκαν στην κομητεία Fayette για βαριά επίθεση, διαφθορά ανηλίκων, στραγγαλισμό, θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία των παιδιών και πολλές άλλες κατηγορίες.

propoli

Η έρευνα, σύμφωνα με τη dailymail, ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου όταν αστυνομικοί στάλθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού στο Brownsville Borough αφού εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, δήλωσε η αστυνομία της Πολιτείας της Πενσυλβάνια.

Όταν έφτασαν βρήκαν το σπίτι σε «άθλια κατάσταση», γεμάτο με περιττώματα σκύλων, σκουπίδια και ούρα.

Πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού τρόμου δείχνει ένα μεγάλο μαύρο κλουβί σκύλου στο σαλόνι με κουβέρτες και σκουπίδια σκορπισμένα στο πάτωμα.


Ο πατέρας του παιδιού κάλεσε το 911 αφότου η εξάχρονη κόρη του υπέστη προφανή κρίση όταν ένα από τα άλλα παιδιά που ζούσαν στο σπίτι προσπάθησε να την κάνει μπάνιο. Τα παιδιά είπαν στους αστυνομικούς ότι η 6χρονη κρατούνταν σε κλουβί σκύλου και πως την χτυπούσαν με μια σκούπα. «Ελλείψει καλύτερου τρόπου να το θέσω, είχε βασανιστεί σε εκείνο το σπίτι» δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Φαγιέτ, Μάικ Ομπέλ στο δίκτυο KDKA.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο πατέρας δεν επέτρεψε στους πρώτους ανταποκριτές να μπουν μέσα και οδήγησε ο ίδιος την 6χρονη έξω. Το σώμα του μικρού κοριτσιού ήταν γεμάτο με ανοιχτές πληγές. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως ήταν υποθερμική, πρόσθεσε ο Ομπέλ. Από τα έξι παιδιά που ζούσαν στο σπίτι, μόνο το 6χρονο ήταν στόχος, δήλωσαν οι αστυνομικοί. Τέσσερα από τα υπόλοιπα ήταν παιδιά του ζευγαριού και ένα ήταν ανιψιός.


Ο ανιψιός είπε στην αστυνομία ότι η Φροστ έδενε με ζιπ τα χέρια και τα πόδια του μικρού κοριτσιού και αρνιόταν να την πλύνει. Ένα άλλο παιδί είπε ότι οι γονείς ήθελαν η 6χρονη να τρώει τα αποφάγια τους.

«Το 6χρονο παιδί έμενε σε αυτό το κλουβί γυμνό χωρίς φαγητό. Τιμωρούνταν εάν κατάφερνε να δραπετεύσει από αυτό το κλουβί για να πάει να βρει λίγο φαγητό» δήλωσε ο εισαγγελέας και πρόσθεσε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι «τουλάχιστον μερικά» από τα άλλα παιδιά συμμετείχαν στην κακοποίηση.

Η αστυνομία βρήκε 8 σκυλιά και 2 γάτες στο σπίτι. Σύμφωνα με την ποινική καταγγελία, το κορίτσι είπε σε ψυχολόγο ότι την ανάγκαζαν να τρώει σκυλοτροφή και να κοιμάται στο κλουβί κάθε βράδυ. Εκτός από τα χτυπήματα, είπε πως ο πατέρας της την πυροβόλησε στα πόδια με αεροβόλο όπλο.

Το κορίτσι δεν είχε λάβει επίσης κατάλληλη παιδιατρική φροντίδα εδώ και χρόνια και δεν ήταν εγγεγραμμένο σε σχολείο.

Όλα τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το σπίτι, δήλωσαν αστυνομικοί.

Δείτε επίσης: «Φώναζε σε όλους να φύγουν, χτύπησε τα αφεντικά» | Μαρτυρία υπαλλήλου της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα

Loading