Γυναίκα παγιδεύτηκε σε κυλιόμενο διάδρομο για μία ώρα – Μπήκε στην εντατική

Από τον κυλιόμενο διάδρομο έλειπε μία πλάκα δαπέδου.

Έναν σοβαρό τραυματισμό είχε μια γυναίκα όταν παγιδεύτηκε σε έναν κυλιόμενο διάδρομο σε σούπερ μάρκετ της Σαγκάης, δήλωσε ένας αξιωματούχος στην κινεζική κρατική τηλεόραση.

propoli

Η γυναίκα έπεσε μέσα στον ελαττωματικό διάδρομο την περασμένη Πέμπτη, από τον οποίο έλειπε μια πλάκα δαπέδου. Αφού είχε εγκλωβιστεί για μία ώρα, η γυναίκα διασώθηκε από πυροσβέστες.

Ο σύζυγός της είπε ότι νοσηλεύτηκε στην εντατική και υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις, χρειάστηκε μόσχευμα δέρματος, ενώ κινδύνευε να προσβληθεί από μόλυνση και ακρωτηριασμό.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της Δημοτικής Διοίκησης της Σαγκάης για την Εποπτεία Αγοράς (SMAMS), Su Dongjun, είπε στο δίκτυο CCTV ότι όλοι οι υπεύθυνοι που εμπλέκονται στη λειτουργία διαδρόμου -συμπεριλαμβανομένων των μονάδων συντήρησης και εγκατάστασης- βρέθηκαν υπό έρευνα.

Ο κ. Su πρόσθεσε ότι τα προκαταρκτικά ευρήματα έδειξαν ότι το περιστατικό προκλήθηκε από ένα εξάρτημα που «έφυγε» από τη θέση του.

Η κυβέρνηση της Σαγκάης ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η SMAMS διεξήγαγε πρόσφατα μια έρευνα ασφαλείας, διάρκειας ενός μήνα, στις κυλιόμενες σκάλες και στους κινούμενους διαδρόμους της πόλης και μέχρι στιγμής έχει επιθεωρήσει περισσότερες από 4.000 κυλιόμενες σκάλες και κινούμενους διαδρόμους.

Loading