Με την μετάλλαξη Όμικρον να εξαπλώνεται δραματικά η Apple αποφάσισε το κλείσιμο των καταστημάτων της στη Νέα Υόρκη
Τα 12 καταστήματα της Νέας Υόρκης κλείνουν με τους πελάτες να μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα της εταιρίας παραγγέλνοντάς τα από την ιστοσελίδα της εταιρίας.
Θα υπάρχει όμως η δυνατότητα παραλαβής τους από το κατάστημα, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Apple, σύμφωνα με το skai.gr.
Η Apple έκλεισε νωρίτερα προσωρινά τρία καταστήματα στις ΗΠΑ για να προστατέψει τους εργαζομένους από την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και επέβαλε την υποχρεωτική χρήση μάσκας εντός των καταστημάτων της.
Μεταξύ των καταστημάτων της εταιρίας που έκλεισαν βρίσκονται αυτά της Πέμπτης Λεωφόρου, του Τερματικού Σταθμού Γκραντ Σέντραλ και του Σόχο στο Μανχάταν.
Δείτε επίσης: ΗΠΑ – Μακελειό στο Ντένβερ: Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 4 ανθρώπους
- Επικοινωνία Γ. Γεραπετρίτη με τον Βούλγαρο Υπουργό Εξωτερικών
- Η Ανάσταση του Χριστού και η ελευθερία στα έθιμα του Δήμου Αριστοτέλη
- Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού
- Μυτιλήνη: Θάνατος 29χρονου λιμενικού – Μυστήριο γύρω από την απαγχονισμένη του σωρό
- Συνταξιούχοι: Εμπαιγμός οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για 250 ευρώ το Χριστούγεννα