Μέχρι τα τέλη Μαΐου ελπίζει πως θα έχει επιστρέψει η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο
Αμερικανοί διπλωμάτες αποχώρησαν από την πρεσβεία της ουκρανικής πρωτεύουσας σχεδόν δύο εβδομάδες πριν η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, μεταφέροντας ορισμένες από τις υπηρεσίες της πρεσβείας στη δυτική πόλη Λβιβ, πριν εγκατασταθούν τελικά στη γειτονική Πολωνία.
«Ακούμε τους επαγγελματίες ασφαλείας και όταν μας πουν ότι μπορούμε να επιστρέψουμε, θα επιστρέψουμε», είπε η Αμερικανίδα επιτετραμμένη στην Ουκρανία, Κριστίν Κβίεν, σε συνέντευξη Τύπου.
Ορισμένες δυτικές χώρες έχουν ήδη μεταφέρει τις πρεσβείες τους πίσω στο Κίεβο καθώς το κύριο επίκεντρο των μαχών στην Ουκρανία έχει απομακρυνθεί από την πρωτεύουσα στο ανατολικό και νότιο τμήμα της χώρας.
Δείτε επίσης: Κόντρα Κομισιόν – Apple για τις ανέπαφες πληρωμές: Εμποδίζει τον ανταγωνισμό
- Θανάσιμος τραυματισμός Ρώσου στρατηγού από έκρηξη κοντά στη Μόσχα
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της μαφιόζικης δολοφονίας Τούρκου υπηκόου έξω από τα ΚΤΕΛ
- Νέα στρατηγική κίνηση της Toyota: Έργο παραγωγής ηλεκτροκίνητων οχημάτων στη Σανγκάη
- Ενημέρωση για τους πολίτες: Το στεγαστικό ζήτημα αναδεικνύεται ως κορυφαία πρόκληση
- Σεντζέν: Εντυπωσιακή αύξηση 12,3% στο εξωτερικό εμπόριο τον Μάρτιο