ΗΠΑ: Έπιασαν ύποπτο κατά συρροή δολοφόνο – Σκότωσε τουλάχιστον 11 ανθρώπους στη Νέα Υόρκη

Αρχές στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης συνέλαβαν έναν άνδρα ως ύποπτο για μια σειρά δολοφονιών που έλαβαν χώρα πριν από περίπου μία δεκαετία.

Οι θύματα του κατά συρροή δολοφόνου ήταν κυρίως γυναίκες που απασχολούνταν ως σεξεργάτριες και τα πτώματά τους είχαν βρεθεί σε μια παραλία στο Long Beach.

propoli

Ο διευθυντής της αστυνομίας του κομητείας Suffolk, Rodney Harrison, ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος συνελήφθη την Πέμπτη βράδυ. Δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες, αναφέροντας μόνο ότι οι κατηγορίες αναμένεται να του απαγγελθούν από το επόμενο απόγευμα.

Ο Harrison, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από ένα σπίτι στην Massapequa του Long Island, απέφυγε να παράσχει περαιτέρω λεπτομέρειες και ανέφερε ότι περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί αργότερα.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του νόμου, το τηλεοπτικό δίκτυο NBC μετέδωσε ότι ο ύποπτος είναι ο Rex Hoerman, ένας 59χρονος αρχιτέκτονας από την Massapequa, μια πόλη που απέχει περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Gilgo.

Επίσης, η εφημερίδα New York Times αναφέρει ότι ο συλληφθείς είναι ο Rex Hoerman.

Ορισμένα από τα θύματα είχαν βρεθεί τυλιγμένα σε σάκους από λινάτσα. Πέντε από τα πτώματα διαπιστώθηκε ότι ανήκαν σε αγνοούμενες σεξεργάτριες που αναζητούσαν πελάτες στο διαδίκτυο, ακόμη και μέσω της υπηρεσίας αγγελιών Craiglist.

Τα λείψανα ανήκαν σε εννέα γυναίκες, έναν άνδρα και ένα κορίτσι νηπιακής ηλικίας. Η αστυνομία πίστευε ότι ένα άτομο ευθυνόταν για όλους τους φόνους.

Δείτε επίσης: Τουρκικές παραβάσεις στο Αιγαίο μετά από 4 μήνες – Δύο F16 μπήκαν στο FIR Αθηνών

Loading