Όπως μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform επικαλούμενο την εφημερίδα The Washington Post
Η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν ζήτησε από το Κογκρέσο να εγκρίνει βοήθεια ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς την Ουκρανία, μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform επικαλούμενο την εφημερίδα The Washington Post.
Σύμφωνα με την πηγές του ουκρανικού πρακτορείου ο Μπάιντεν ελπίζει να βοηθήσει την Ουκρανία που αντιμετωπίζει ανθρωπιστική κρίση λόγω της ρωσικής εισβολής.
Επισημαίνεται ότι στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται η βοήθεια για την ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της Ουκρανίας, την προστασία των ηλεκτρικών δικτύων από τις διακοπές και περαιτέρω βοήθεια σε άλλους ευρωπαίους συμμάχους.
Πηγή: Ukrinform
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: ΕΛΚ για ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ να υιοθετήσει μια ενιαία ευρωπαϊκή πολιτική στον τομέα της ενέργειας
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές