Ο ειδικός εκπρόσωπος των ΗΠΑ για τη Βόρεια Κορέα θα συναντηθεί με Ιάπωνες και Νοτιοκορεάτες αξιωματούχους αργότερα μέσα στην εβδομάδα
Όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, μετά από την πραγματοποίηση 9 δοκιμαστικών εκτοξεύσεων βαλλιστικών πυραύλων που εκτόξευσε η Πιονγκγιάνγκ τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους.
Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ Σουνγκ Κιμ θα ταξιδέψει στη Χονολουλού από τις 10 ως τις 15 Φεβρουαρίου για την τριμερή συνάντηση “προκειμένου να συζητήσει ένα ευρύτερο πλαίσιο ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένης και της ολικής αποστρατικοποίησης της Κορεατικής Χερσονήσου, της σημασίας της τριμερούς συνεργασίας, αλλά και της άμεσης επίλυσης του ζητήματος των αρπαγών” όπως ανέφερε η ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου των Εξωτερικών.
Δείτε επίσης: Ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας σε αντίποινα για τις εκτοξεύσεις ρουκετών
- Ανανεώνοντας τον παγκόσμιο στόλο: θετικές εξελίξεις και προκλήσεις
- Λάρισα: Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα που σόκαρε την πόλη
- Νέο σταθερό κρυπτονόμισμα με βάση το ντίρχαμ προγραμματίζουν τα ΗΑΕ
- Ινδία: Η επιχείρηση sindoor και η αξιοποίηση δορυφόρων από τις ένοπλες δυνάμεις
- Συναγερμός για νέες απάτες που απειλούν τις καταθέσεις
