Την περασμένη εβδομάδα 6 Παλαιστίνιοι δραπέτευσαν από φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Ισραήλ – Εντοπίστηκαν οι δύο.
Οι έξι είχαν καταδικαστεί ή ήταν ύποπτοι ότι σχεδίαζαν επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών.
Οι δύο δραπέτες συνελήφθησαν σήμερα στο Όρος του Γκρεμού, κοντά στην πόλη Ναζαρέτ, στο βόρειο Ισραήλ, από τις ισραηλινές αρχές.
Την πληροφορία μετέδωσε η αστυνομία χωρίς όμως να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.
Οι έξι Παλαιστίνοι, οι πέντε εκ των οποίων είναι μέλη του Ισλαμικού Τζιχάντ και ο ένας του κόμματος Φάταχ, δραπέτευσαν το πρωί της Κυριακής, αφού έσκαψαν μια σήραγγα δίπλα στην τουαλέτα του κελιού τους.
Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, οι δύο που συνελήφθησαν είναι μέλη του Ισλαμικού Τζιχάντ, αν και η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους. Σε πλάνα που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται Ισραηλινοί αστυνομικοί να τους οδηγούν σε δύο διαφορετικά περιπολικά.
Δείτε επίσης: Ταλιμπάν: «Οι γυναίκες είναι μόνο για να γεννούν παιδιά»
- Γιατί η συμφωνία του αιώνα για την UBS αρχίζει να τρίζει
- Κακοκαιρία: Έκτακτο μήνυμα 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα στη Χίο, Σάμο και Ικαρία
- Λας Πάλμας: Ένα πολύτιμο βαθμό στο Βίγκο
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Οδηγίες και προειδοποιήσεις για τα ζώδια σήμερα [Τρίτη 01.04.2025]
- Σφοδρές βροχές στη Μύκονο: Εξαιρετικά υψηλές καταγραφές από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr