Η Ιταλία σκοπεύει να ξανανοίξει την πρεσβεία της στην ουκρανική πρωτεύουσα, Κίεβο, αμέσως μετά το Πάσχα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Λουίτζι ντι Μάιο.
«Ήμασταν οι τελευταίοι που φύγαμε από το Κίεβο και θα είμαστε από τους πρώτους που θα επιστρέψουμε» είπε ο Ντι Μάιο έπειτα από σύσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
«Την ίδια στιγμή πρέπει να εντείνουμε τη διπλωματική πίεση για να φέρουμε τον Πούτιν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να επιτευχθεί μια κατάπαυση του πυρός» είπε.
Πηγή: skai.gr
Δείτε επίσης: Φον ντερ Λάιεν για Μπούτσα: «Το ένστικτό μου λέει: Αν αυτό δεν είναι έγκλημα πολέμου, τι είναι έγκλημα πολέμου»
- Η αντίδραση των Μπέκαμ στους ισχυρισμούς της Ρεμπέκα Λος περί δεσμού με τον Ντέιβιντ
- Νέα υπηρεσία αγοράς εισιτηρίων από την Hellenic Train εντός των τρένων
- Αρνητική η Βουλή στο αίτημα Σπίρτζη για αναψηλάφηση της σύμβασης 717
- Βελτίωση της καθημερινότητας των επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά: Πρώτη προτεραιότητα ο Β. Κικίλιας
- Κακλαμάνης: Το αίτημα Σπίρτζη τιμά αλλά δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό λόγω Συντάγματος και ΚτΒ