Καθηγήτρια απολύθηκε γιατί χόρευε αισθησιακά μέσα στην τάξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο… ταμείο ανεργίας οδηγήθηκε μία καθηγήτρια από τη Βραζιλία, η οποία ανέβασε βίντεο χορεύοντας με μαθητές μέσα στην τάξη.

Η Cibelly Ferreira έχει διδάξει αγγλικά σε όλο τον κόσμο. Η πιο πρόσφατη δουλειά της ήταν σε ένα σχολείο ξένων γλωσσών όπου έχει καταγραφεί να χορεύει με τους μαθητές της μέσα στην τάξη.

propoli

«Ένας από τους μαθητές μου με κάλεσε να χορέψω μαζί του και η τάξη απόλαυσε πραγματικά την αλληλεπίδραση. Μετά από αυτό, οι άλλοι μαθητές άρχισαν επίσης να κάνουν ερωτήσεις και εκμεταλλεύτηκα την αλληλεπίδραση και το ενδιαφέρον των μαθητών για να εφαρμόσω τα μαθήματά μου με μεγαλύτερη ποιότητα, επειδή οι μαθητές ενδιαφέρονται και ενθουσιάζονται περισσότερο» δήλωσε η ίδια, σύμφωνα με το Milenio.

«Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τους νεότερους μαθητές να εστιάσουν την προσοχή τους στη διδασκαλία έναντι των κοινωνικών δικτύων και της τεχνολογίας», δήλωσε η Ferreira. «Μπορώ να εκμεταλλευτώ το ενδιαφέρον τους και να τους φέρω πιο κοντά στη μάθηση» πρόσθεσε η ίδια.

@cibellyferreira_ Quem aí tb está in love? #professoracibelly #cibellyferreira #professora ♬ som original – Cammy 💗

Η Ferreira άρχισε να δημοσιεύει βίντεο από τις αλληλεπιδράσεις της στην τάξη μαζί με βίντεο της μετά το μάθημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχει συγκεντρώσει 9,7 εκατομμύρια οπαδούς στο TikTok και 1,2 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram.

Οι σελίδες της στο TikTok και το Instagram είναι γεμάτες με βίντεο της νεαρής δασκάλας να λικνίζει τους γοφούς της και χορεύει αισθησιακά μαζί με τους μαθητές της στην τάξη και να ποζάρει μόνη της έξω από την τάξη με μαγιό και άλλα ρούχα.

Τα σέξι ντυσίματα στην τάξη

Μαζί με τις χορευτικές της κινήσεις, η Ferreira έχει επίσης επικριθεί στο διαδίκτυο για την ενδυμασία της στην τάξη, η οποία περιλαμβάνει crop tops ή κοντά και χαμηλοκομμένα φορέματα.

Ενώ σε εκατομμύρια ανθρώπους φαίνεται να αρέσει το περιεχόμενό της, άλλοι ενοχλήθηκαν από αυτό που θεώρησαν ανάρμοστη συμπεριφορά, και γι’ αυτό φέρεται να απολύθηκε από τη θέση της δασκάλας.

Οι δημοφιλείς λογαριασμοί της στο TikTok και στο Instagram δεν είναι επίσης οι μόνες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.

Σύμφωνα με τη nypost, δεν είναι σαφές πότε δημιουργήθηκαν οι λογαριασμοί, αλλά μαζί με τους συνήθεις λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ferreira έχει αρκετές σελίδες σε ερωτικούς ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των OnlyFans και PornHub.

@cibellyferreira_ A Prof acha que tem alguém in Love aí 🫢 #professoracibelly #cibellyferreira #professora ♬ som original – Cammy 💗

Δείτε επίσης: Ζελένσκι: Δηλώνει σίγουρος για την επιστροφή της Κριμαίας στην Ουκρανία

Loading