Η Κατερίνα Σεβτσένκο κάτοικος Χαρκόβου μίλησε για την ζωή της στην εμπόλεμη Ουκρανία
«Εδώ έχουμε ακόμα ουκρανικές σημαίες» απάντησε στην εκπομπή «Live News» σχετικά με το αν έχει καταληφθεί η πόλη από τους Ρώσους και συμπλήρωσε πως η βόμβα που έπεσε το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης ακούστηκε αρκετά χιλιόμετρα μακριά.
Η Κατερίνα Σεβτσένκο είπε στη συνέχεια: «Μένω σπίτι με τους γονείς μου, δεν βγαίνουμε έξω. Ακούμε εκρήξεις, πυροβολισμού και οχήματα που περνάνε, ελπίζω να είναι δικά μας που πάνε να μας προστατεύσουν»
«Κουράστηκα να ακούω όλα αυτά, κουράστηκα να φοβάμαι, κουράστηκα να μην ξέρω τι θα γίνει μετά» συμπλήρωσε για το πως νιώθουν οι κάτοικοι της περιοχής μετά τις πρώτες ημέρες των μαχών.
Δείτε επίσης: Δημόσια ευχαριστία του πρέσβη της Ουκρανίας στη Μαρία Σπυράκη
- Νέο επίδομα ανεργίας: Πιλοτική εφαρμογή για 15.000 δικαιούχους
- Η κατανομή των 31,724 εκατ. ευρώ στον ερασιτεχνικό αθλητισμό για το 2025
- Εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ τα δύο στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ
- Νέα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την επιβίωση μοσχεύματος στα παιδιά
- Γιώργος Λάνθιμος: Μια νέα καλλιτεχνική διάσταση με την πρώτη του φωτογραφική έκθεση στο Λος Άντζελες