Κλείνει σχολείο στον δήμο Βύρωνα για κατεπείγουσες εργασίες

Προβλήματα που εντοπίστηκαν έγκαιρα σε σχολική μονάδα του δήμου Βύρωνα, οδήγησαν τη δημοτική Αρχή στην απόφαση να κλείσει το σχολείο για δύο εβδομάδες, προκειμένου να γίνουν άμεσα οι εργασίες που απαιτούνται.

Πρόκειται για το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο, στο οποίο ο έλεγχος που διενήργησε η Τεχνική Υπηρεσία έδειξε ότι σε ορισμένα σημεία στις μετόπες η εμφανής εξωτερικά αποσάρθρωση είναι τελικά εκτεταμένη κι έτσι απαιτείται αποξήλωση και αντικατάσταση των σαθρών σοβάδων.

propoli

Οι εργασίες κρίθηκαν κατεπείγουσες, όμως επειδή δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και ταυτόχρονα να λειτουργεί το σχολείο, έτσι για λόγους ασφαλείας αποφασίστηκε από τη δημοτική Αρχή η διακοπή του για δύο εβδομάδες και το διάστημα αυτό τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

«Ζητούμε την κατανόηση των μαθητών, των γονέων και κηδεμόνων και των εκπαιδευτικών για την αναστάτωση που προκαλεί αυτή η αναγκαστική διακοπή λειτουργίας του σχολείου, όμως ως δημοτική Αρχή θεωρούμε ότι σε ζητήματα ασφάλειας δεν χωρούν ημίμετρα αλλά σίγουρες λύσεις, όση ταλαιπωρία κι αν συνεπάγονται προσωρινά», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης.

Δείτε επίσης: Νέα Σμύρνη: Για μαστροπεία και παιδική πορνογραφία διώκονται οι άντρες που εξέδιδαν την 14χρονη

Loading