Κολομβία: Δολοφονική ενέδρα σε πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας

Ένα ακόμη συγκλονιστικό περιστατικό συμβαίνει στον κόσμο του ποδοσφαίρου στη Λατινική Αμερική, και συγκεκριμένα στην Κολομβία.

Ο Έντγκαρ Παέζ, ένας άνδρας 64 ετών που ήταν πρόεδρος της ομάδας Τίγκρες Ντε Μπογκοτά, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του Κολομβιανού πρωταθλήματος, έχασε τη ζωή του σε μια επίθεση ενώ επέστρεφε με την οικογένειά του στο σπίτι τους, μετά από έναν αγώνα που έγινε στην έδρα της ομάδας.

propoli

Ένα αυτοκίνητο τοποθετήθηκε μπροστά τους από δύο μοτοσικλετιστές, και αυτοί οι επιβάτες ανοίγαν πυρ αντικαταστρέφοντας το αυτοκίνητο. Η κόρη του Παέζ είχε την τύχη να γλιτώσει από θαύμα, καθώς μια σφαίρα πέρασε κοντά από το κεφάλι της, ενώ η σύζυγος του, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, δεν τραυματίστηκε. Ο ίδιος ο Παέζ παρά τις προσπάθειες διάσωσης πέθανε λίγα λεπτά αργότερα στο νοσοκομείο.

Τα μέσα ενημέρωσης στην Κολομβία συνδέουν αυτή τη δολοφονία με τον παράνομο στοιχηματισμό, αν και ο αδελφός του θύματος αρνείται αυτές τις κατηγορίες σε μια τηλεοπτική συνέντευξη. Υπάρχουν επίσης αναφορές που υπονοούν ότι ο Παέζ μπορεί να είχε σχέση με παράνομες δραστηριότητες, όπως τη διακίνηση ναρκωτικών και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Δείτε επίσης: Ανθρωπιστική βοήθεια 5 εκατ. ευρώ από την ΕΕ στους εκτοπισμένους του Ναγκόρνο – Καραμπάχ

Loading