Ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας χαρακτηρίζει ως δύσκολη τη διαπραγμάτευση λόγω της στάσης του Κιέβου
Στο…Κίεβο ρίχνει την ευθύνη για τη δυσκολία των διαπραγματεύσεων ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ αφού όπως αναφέρει το Reuters αφού «η ουκρανική κυβέρνηση αλλάζει συνεχώς τη θέση της».
Στη συνέχεια δήλωσε για ακόμη μια φορά ότι:
«Η αποστολή ειρηνευτικών δυνάμεων στην Ουκρανία μπορεί να οδηγήσει σε άμεση αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ».
«Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν αφορά την Ουκρανία αλλά την επιθυμία των ΗΠΑ να κυριαρχήσουν στον κόσμο» σχολίασε και συνέχισε: «Προφανώς οι ΗΠΑ θέλουν να κρατήσουν τη Ρωσία σε κατάσταση εχθροπραξιών για όσο το δυνατόν περισσότερο και να συνεχίσουν να προμηθεύουν όπλα την Ουκρανία».
Δείτε επίσης: Από ναζιστικές σημαίες μέχρι… αφίσες του Χίτλερ βρήκε ο ρωσικός στρατός σε βάση του Αζόφ στη Μαριούπολη (pics)
- Συλλήφθηκε 43χρονος με 3 κιλά ηρωίνης κρυμμένα στο αυτοκίνητό του
- Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου: Η Σάρον Όσμπορν αποκαλύπτει το βέτο στον Όζι
- Συναγερμός στον Βόλο λόγω κρούσματος μηνιγγίτιδας σε 30χρονη
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών