Νέο θρίλερ με Ερντογάν: Ολιγόωρη αναβολή για on line εμφάνισή του

Για τις 4 το απόγευμα αναβλήθηκε η διαδικτυακή παρουσία του Ερντογάν στα εγκαίνια του πυρηνικού εργοστασίου Ακιουγιού, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 13.30.

Ο Ερντογάν είχε ακυρώσει την δια ζώσης παρουσία του στην εκδήλωση, μετά την κατάρρευσή του στη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης το βράδυ της Τρίτης.

propoli

Οι γιατροί του συνέστησαν την ακύρωση των χθεσινών και των σημερινών εμφανίσεών του, γι’ αυτό και αποφασίστηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση στο Ακουγιού μέσω τηλεδιάσκεψης.

Αρχικά η εμφάνιση ήταν προγραμματισμένη για τις 13.30, αλλά όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης από την Κωνσταντινούπολη, πήρε ολιγόωρη αναβολή, για τις 4 μμ.

Ο Ερντογάν αναμένεται να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν λίγη ώρα πριν από τα εγκαίνια του πρώτου πυρηνικού σταθμού της Τουρκίας Ακουγιού, τον οποίο κατασκεύασε η ρωσική κρατική εταιρεία πυρηνικής ενέργειας Rosatom.

Οι δύο ηγέτες μετά τη συνομιλία τους θα συμμετάσχουν διαδικτυακά στην τελετή με αφορμή τη φόρτωση πυρηνικού καυσίμου στην πρώτη μονάδα παραγωγής ενέργειας του Άκουγιου.

Πηγή: skai.gr

Δείτε επίσης: Τουρκία: Έντονη ανησυχία για την υγεία του Ερντογάν – Φήμες για εγκεφαλικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading