Νότια Καρολίνα: Την στραγγάλισε, την τύλιξε σε σακούλες σκουπιδιών, αλλά πέθανε ενώ την έθαβε

Ένας άνδρας πέθανε από καρδιακή προσβολή στον κήπο του σπιτιού του στη Νότια Καρολίνα, την ώρα που… έθαβε την σύντροφό του, την οποία είχε στραγγαλίσει.

Ένας άνδρας από τη Νότια Καρολίνα που κατηγορείται ότι στραγγάλισε τη φίλη του πέθανε από καρδιακή προσβολή, την ώρα που την έθαβε στην αυλή τους.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το New York Post, ο Joseph McKinnon, 60 ετών, σκότωσε την Patricia Dent, 65 ετών, μέσα στο σπίτι τους στο Trenton το Σάββατο, σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Edgefield.

Οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση για έναν άνδρα που είχε πέσει αναίσθητος στην αυλή του, ενώ όταν έφτασαν βρήκαν το πτώμα του McKinnon, αλλά και… ένα δεύτερο πτώμα σε έναν φρεσκοσκαμμένο λάκκο.

Η δεύτερη σορός ανήκε στην Patricia Dent με την οποία συγκατοικούσαν. Από τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι πέθανε από στραγγαλισμό.

«Ο McKinnon στη συνέχεια την έδεσε και την τύλιξε σε σακούλες σκουπιδιών πριν την βάλει στον λάκκο που είχε σκάψει προηγουμένως», σύμφωνα με τον σερίφη.

Ενώ κάλυπτε τον τάφο με χώμα, ωστόσο, φέρεται να υπέστη καρδιακή προσβολή.

Το κίνητρο της δολοφονίας της γυναίκας παραμένει προς το παρόν άγνωστο.

Δείτε επίσης:

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: «Παρκαρισμένα» τα αστικά λεωφορεία – Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αύριο Πέμπτη (11/05/22)

Loading