Να διατηρήσει τη «θετική ώθηση» που επιτεύχθηκε στην Κωνσταντινούπολη και στις συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας κάλεσε τον Βλάντιμιρ Πούτιν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.
Την πρότασή του να φιλοξενήσει συνομιλίες μεταξύ Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ουκρανού προέδρου Βοολοντιμίρ Ζελένσκι επανέλαβε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε επικοινωνία του με τον Ρώσο πρόεδρο.
Ο Ερντογάν κάλεσε τον Πούτιν να διατηρήσει την «θετική ώθηση» που επετεύχθη στις συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη, καθώς αυτό θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του.
«Ο πρόεδρος Ερντογάν, που αναφέρθηκε στη σημασία της επίτευξης εκεχειρίας, της αποτελεσματικής λειτουργίας των ανθρωπιστικών διαδρόμων και των ασφαλών απομακρύνσεων, επεσήμανε ότι η Τουρκία θα εξακολουθήσει να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να αποτρέψει αυτή η πορεία των γεγονότων να βλάψει τους πάντες και να διασφαλίσει τη βιώσιμη ειρήνη», ανέφερε η τουρκική προεδρία.
Δείτε επίσης: Εξαφανίστηκε 33χρονη από την Κυψέλη
- Θρίαμβος για τους Γκόου Αχέντ Ινγκλς στον τελικό Κυπέλλου Ολλανδίας με δραματική διαδικασία πέναλτι
- Οι επιδράσεις της περιορισμένης χρήσης κινητών στον εγκέφαλο
- Μουζακίτης: Η εμπειρία στο Λονδίνο και η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό
- Πάτρα: Στο νοσοκομείο πέντε μέλη οικογένειας λόγω τροφικής δηλητηρίασης μετά το πασχαλινό γεύμα σε γνωστή ταβέρνα
- Ο Πέδρο Πασκάλ αποκαλύπτει τις προκλήσεις του θανάτου του Τζόελ στο The Last of Us