Ο Πούτιν καλεί τους Ρώσους να μεγαλώσουν τις οικογένειές τους – Τουλάχιστον 8 παιδιά

«Θυμηθείτε ότι στις ρωσικές οικογένειες οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες μας είχαν και 7 και 8 παιδιά»

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν αναφερόμενος στο μοντέλο της τσαρικής Ρωσίας που εφαρμόστηκε για να υπάρχουν εργατικά χέρια, λόγω της κοινωνικής εξαθλίωσης (παρότι η χώρα ήταν υπερδύναμη), διευκρίνισε ότι κάθε οικογένεια πρέπει να κάνει τουλάχιστον 8 παιδιά.

propoli

«Πολλοί από τους ανθρώπους μας διατηρούν την παράδοση της οικογένειας, όπου μεγαλώνουν τέσσερα, πέντε ή περισσότερα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά στο Παγκόσμιο Ρωσικό Λαϊκό Συμβούλιο στη Μόσχα, σύμφωνα με τον independent.co.uk.

«Θυμηθείτε ότι στις ρωσικές οικογένειες οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες μας είχαν και 7 και 8 παιδιά. Ας διατηρήσουμε και ας αναβιώσουμε αυτές τις παραδόσεις. Το να έχεις πολλά παιδιά, μια μεγάλη οικογένεια, πρέπει να γίνει κανόνας, τρόπος ζωής για όλους στη Ρωσία», διευκρίνισε στη συνέχεια

Σημειώνεται, ότι επικεφαλής του συνεδρίου ήταν ο επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, Πατριάρχης Κύριλλος, και συμμετείχαν εκπρόσωποι άλλων παραδοσιακών θρησκευτικών οργανώσεων της Ρωσίας, ενώ το θέμα του ήταν «Το παρόν και το μέλλον του ρωσικού κόσμου».

Δείτε επίσης: Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο Μπλίνκεν πήγε στη Ραμάλα μετά τις επαφές με το Τελ Αβίβ

Loading