Ο Τζιανκάρλο Φισικέλα συμμετέχει στο EKO 12h στην Βουλγαρία με πάνω από 250 οδηγούς

Ο Τζιανκάρλο Φισικέλα συμμετέχει στο EKO 12h στην Βουλγαρία με πάνω από 250 οδηγούς

Ο πρώην οδηγός της Φόρμουλα 1 Τζιανκάρλο Φισικέλα θα συμμετάσχει στην εκκίνηση του επερχόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Karting Eko 12H στη Βουλγαρία, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. Εξήντα δύο ομάδες και περισσότεροι από 250 οδηγοί θα συμμετάσχουν στον αγώνα.

Ο 52χρονος Φισικέλα, τρεις φορές νικητής του Grand Prix και δύο φορές νικητής στις 24 Hours of Le Mans, θα μεταβεί στη Βουλγαρία κατόπιν πρόσκλησης των διοργανωτών του πρωταθλήματος, Karting Events Bulgaria. Θα αγωνιστεί με την ομάδα All Stars, μαζί με τον ηθοποιό Ναούμ Σοπόφ και τον νικητή του Karting Events Bulgaria.

Είμαι ευτυχής που ο Φισικέλα δέχτηκε την πρόσκλησή μας και θα αγωνιστεί στη Βράτσα για την έναρξη της σεζόν, δήλωσε ο διοργανωτής του αγώνα, Νικολάι Βαρμπιτσάλιεφ. Το πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο ελκυστικό, με έξι προγραμματισμένα Σαββατοκύριακα αγώνων σε Βουλγαρία, Σλοβακία και Ελλάδα αυτή τη σεζόν.

Ο επίσημος χορηγός του αγώνα, EKO, θα αγωνιστεί επίσης με τη δική του ομάδα. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το Karting Events Bulgaria θα δωρίσει τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, με τα χρήματα να προορίζονται στην παιδιατρική μονάδα του νοσοκομείου στη Βράτσα, στη βορειοδυτική Βουλγαρία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12 Απριλίου στις 11 το πρωί και θα διαρκέσει 12 ώρες.

Loading

Play