Σε ισχύ τίθενται από σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, τα καθολικά περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την Ολλανδία.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ τα περιοριστικά μέτρα θα έχουν ισχύ τουλάχιστον μέχρι τις 14 Ιανουαρίου του 2022, προκειμένου να περιοριστεί η μετάδοση του ιού.
Kλειστά θα παραμείνουν για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σχεδόν τα πάντα, με εξαίρεση τα καταστήματα και τις υπηρεσίες πρώτης ανάγκης.
Αυτό ανακοίνωσε σε χθεσινή συνέντευξη τύπου ο πρωθυπουργός Rutte και ο υπουργός Υγείας De Jonge, ενώ τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και η τριτοβάθμια εκπαίδευση κλείνουν μια εβδομάδα νωρίτερα.
Δείτε επίσης: Σουηδία: Ξανά τυλίχθηκε στις φλόγες η αχυρένια κατσίκα του Γκάβλε
- ΣΥΡΙΖΑ προς υπουργείο Παιδείας: Πού είναι τα πανεπιστήμια Harvard και Yale;
- Κακοκαιρία: Σφοδρές βροχοπτώσεις πλήττουν τη Χαλκιδική και τη Βέροια, κλείσιμο δρόμων
- Λιθουανία: Εντοπίστηκε η σορός του τέταρτου αγνοούμενου στρατιώτη των ΗΠΑ
- Ο Ολυμπιακός διατηρεί τη θέση του στην ευρωπαϊκή ελίτ, καθώς τα όνειρα συνεχίζονται
- Λάθος ανακοίνωση: Η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου και τον Έπσταϊν υποστηρίζει ότι δεν θα πεθάνει σε τέσσερις μέρες