«Είμαι έτοιμος για διαπραγματεύσεις με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Είμαι έτοιμος εδώ και δύο χρόνια και πιστεύω ότι, χωρίς διαπραγματεύσεις, δεν θα σταματήσουμε τον πόλεμο»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι επανέλαβε ότι «είναι έτοιμος για διαπραγματεύσεις» με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, προσθέτοντας ότι «χωρίς διαπραγματεύσεις, δεν θα σταματήσουμε τον πόλεμο» που διεξάγεται από την Ρωσία κατά της Ουκρανίας, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN.
«Είμαι έτοιμος για διαπραγματεύσεις με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Είμαι έτοιμος εδώ και δύο χρόνια και πιστεύω ότι, χωρίς διαπραγματεύσεις, δεν θα σταματήσουμε τον πόλεμο», είπε , ενώ αναφερόμενος στους γύρους των συνομιλιών που έχουν διεξαχθεί μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία δήλωσε ότι «έχουν μεγάλη αξία».
«Αν υπάρχει και μόνο 1% πιθανότητα τερματισμού αυτού του πολέμου, πρέπει να την αρπάξουμε», είπε.
«Αλλά, αν οι απόπειρες αποτύχουν, αυτό θα πει ότι η σύρραξη στην Ουκρανία είναι ένας τρίτος παγκόσμιο πόλεμος», προειδοποίησε.
Απέναντι σε έναν ρωσικό στρατό που εισέβαλε στην Ουκρανία για να εξοντώσει τον πληθυσμό, «οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα σχήματα, όλες τις ευκαιρίες για να έχουμε την δυνατότητα να διαπραγματευθούμε, την δυνατότητα να μιλήσουμε στον Πούτιν», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας.
- Ο εφιάλτης της Αλεξάντρα Πολ: Αγάπη, απειλές και η stalker που μετέτρεψε τη ζωή της σε κόλαση
- Οι κορυφαίες παραλίες του κόσμου για το 2025: Ποια ελληνική συγκαταλέγεται στις καλύτερες
- Πιτζάμες για Όλη την Οικογένεια: Άνεση, Ποιότητα και Στυλ από το Comfort.com.gr
- Οι καλύτερες οικονομικές επιλογές κινητών για δώρο στο βαφτιστήρι
- Απόστολος Καλδάρας: Η ελληνική μουσική μέσα από την προσωπική του οπτική