Πανικός σε πτήση: Γυναίκα άρχισε να φωνάζει – «Είναι δαιμονισμένη» φώναξε μέλος του πληρώματος

Πανικός επικράτησε κατά τη διάρκεια πτήσης της Frontier Airlines αφού μια γυναίκα κατέρρευσε και στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει. Μια άλλη επιβάτιδα, φώναζε ότι η γυναίκα είναι δαιμονισμένη.

Το συγκλονιστικό βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Reddit Sunday, ξεκινά με μια γυναίκα με κοντά καστανά μαλλιά να ουρλιάζει με αγωνία, καθώς το προσωπικό και οι άλλοι επιβάτες, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας να προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την ακινητοποιήσουν.

propoli

«Σταμάτα να μου τραβάς το μπράτσο», φωνάζει η γυναίκα στο βίντεο.

Το κλιπ διάρκειας σχεδόν 4 λεπτών δείχνει στη συνέχεια έναν άνδρα στο αεροπλάνο που ανταλλάσσει λόγια με ένα μέλος του πληρώματος πτήσης προτού η γυναίκα αρχίσει να σκαρφαλώνει πάνω από τα καθίσματα.

Η γυναίκα μάλιστα φώναζε σε κάποιον άλλο «σταμάτα να με εμποδίζεις» κι εκείνη την ώρα κάποιος άλλος ζητούσε από τους επιβάτες να καθίσουν στις θέσεις τους.

Μια επιβάτιδα λέει ότι υπάρχει ένας «πραγματικός διάβολος που θέλει να σκοτώσει τον καθένα σας, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειάς σας».

«Δεν είναι αυτή, είναι δαιμονισμένη!» είπε η γυναίκα. «Χρειάζεται βοήθεια!», είπε. «Αν δεν έχετε όλοι σχέση με τον Ιησού Χριστό, σας προτείνω να αποκτήσετε μία», είπε και στη συνέχεια τραγουδούσε έναν ύμνο.

Μια τρίτη γυναίκα με ακουστικά στη συνέχεια εμφανίζεται να προσπαθεί να την ηρεμήσει με μια αγκαλιά, καθώς εκείνη συνεχίζει να τραγουδά.

Δείτε επίσης: Κωνσταντινούπολη: Γέννησε στο αεροπλάνο λίγο πριν την απογείωση για Μασσαλία – Το viral βίντεο

Loading