Πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς: Σπαρακτικό βίντεο από τα συντρίμμια κτιρίου στη Γάζα

Οι εικόνες και τα βίντεο που προέρχονται από τη Γάζα μετά τους βομβαρδισμούς από τον ισραηλινό στρατό προκαλούν σοκ και ανατριχίλα.

Κάθε ημέρα που περνά, φαίνεται να διαψεύδεται η διακήρυξη του ισραηλινού στρατού ότι επικεντρώνει τις επιθέσεις του μόνο σε στρατιωτικούς στόχους της Χαμάς, με τα αμάχικα θύματα να αυξάνονται συνεχώς.

propoli

Παρά τα βίντεο που δημοσιεύει ο ισραηλινός στρατός, υπάρχουν και άλλα βίντεο που αποκαλύπτουν τον πραγματικό τρόμο του πολέμου. Ένα από αυτά τα βίντεο, που μετέδωσαν οι Times of Gaza, δείχνει τη στιγμή της διάσωσης ενός κοριτσιού από τα ερείπια ενός κτιρίου στη Γάζα.

Το παιδί, όπως φαίνεται στο βίντεο, έχει υποστεί τραυματισμό και σοκ και τρέμει από τον φόβο. Αυτές οι συγκλονιστικές εικόνες αποτυπώνουν την ανθρώπινη τραγωδία που συμβαίνει κατά τη διάρκεια του πολέμου και υπογραμμίζουν την ανάγκη για ειρήνη και διπλωματική λύση στη σύγκρουση.

Δείτε επίσης: Ο ισραηλινός στρατός εισχωρεί όλο και βαθύτερα στη Γάζα – Αποκλείει οποιαδήποτε κατάπαυση του πυρός ο Νετανιάχου

Loading