Ο πρόεδρος του ρωσικού πετρελαϊκού κολοσσού Lukoil, Βαγκίντ Αλεκπέροφ, παραιτήθηκε σήμερα
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία, που είχε κάνει έκκληση στις αρχές Μαρτίου να σταματήσει η επίθεση του Κρεμλίνου στην Ουκρανία.
“Ο πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Lukoil, Β. Αλεκπέροφ, ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί“, σύμφωνα με ανακοίνωση της δεύτερης μεγαλύτερης ρωσικής πετρελαϊκής εταιρίας. Η ανακοίνωση γίνεται μία εβδομάδα αφότου ο δισεκατομμυριούχος συμπεριελήφθη στον κατάλογο των προσώπων σε βάρος των οποίων έχουν επιβληθεί κυρώσεις από τη Βρετανία.
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Το Χάρκοβο δέχεται σφοδρό βομβαρδισμό, σύμφωνα με τον δήμαρχό του
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025