Την Ρωσία προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αναφγορικά με την κατάσταση των ρωσικών επιχειρήσεων στην Μαριούπολη.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι προειδοποίησε ότι η «εξόντωση» των τελευταίων ουκρανών στρατιωτών που βρίσκονται στην πολιορκημένη από τις ρωσικές δυνάμεις Μαριούπολη «θα έθετε τέλος σε κάθε ειρηνευτική διαπραγμάτευση».
«Η εξόντωση των στρατιωτών μας, των ανδρών μας στην Μαριούπολη θα θέσει τέλος σε κάθε (ειρηνευτική) διαπραγμάτευση ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία», δηλώνει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε συνέντευξή του στην Ukraïnska Pravda.
Δείτε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία – Κίεβο: Στόχος ρωσικού βομβαρδιστικού έγινε στρατιωτικό εργοστάσιο
- Μίτσιτς: Η αλλαγή ατζέντη και η πλησίαση στη Χάποελ Τελ Αβίβ
- ΚΚΕ για την 21η Απριλίου: Η χούντα εξυπηρέτησε τους μηχανισμούς του αστικού κράτους και των μυστικών υπηρεσιών
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Πάπας Φραγκίσκος και η κληρονομιά της αγάπης και της αλληλεγγύης
- Κυρ. Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός που οδήγησε στη φτωχοποίηση μιλάει για δημοκρατία
- «Πάπας Φραγκίσκος: Στεφάνη Τιμής από τον Λευκό Οίκο και τον Βλαντίμιρ Πούτιν»