Η διαχειρίστρια εταιρεία του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου Nord Stream 2, κήρυξε πτώχευση και απέλυσε τους 106 εργαζομένους της
Στην εν λόγω ανακοίνωση προχώρησε απόψε η Σίλβια Τάλμαν-Γκουτ, η αρμόδια για τις οικονομικές υποθέσεις του καντονιού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση.
«Ενημερωθήκαμε σήμερα ότι η εταιρεία αυτή δεν μπορούσε να συνεχίσει», είπε η Τάλμαν-Γκουτ. «Αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση και οι υπάλληλοί της έλαβαν την επιστολή απόλυσής τους», εξήγησε στο κανάλι SRF.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν την περασμένη εβδομάδα κυρώσεις κατά της Nord Stream 2 AG, μετά την αναγνώριση των δύο αποσχισθεισών δημοκρατιών του Ντονμπάς από την Ρωσία, προοίμιο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Ακολούθησε κύμα δυτικών οικονομικών κυρώσεων.
Δείτε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Netflix, Facebook και Twitter σταματούν τη λειτουργία τους στη Ρωσία (vid)
- ΗΠΑ: Επτά χρόνια κάθειρξης σε υπαξιωματικό για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας
- Ουκρανία: Ο Τραμπ πιστεύει ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου
- Τραμπ: Δραματική πτώση της δημοτικότητάς του καταγράφουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις
- Αυτόματη υποβολή δηλώσεων από την ΑΑΔΕ την Πέμπτη
- Ο Τραμπ προειδοποιεί τον Ζελένσκι για τις συνέπειες της στάσης του σχετικά με την Κριμαία