Ένας θεατής δήλωσε ότι ο Πούτιν είχε τελειώσει την ομιλία του και είχε αποχωρήσει από τη σκηνή.
Η ρωσική κρατική τηλεόραση διέκοψε ξαφνικά την ομιλία του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στο κατάμεστο στάδιο Λουζνικί της Μόσχας, κατά την διάρκεια εκδήλωσης για τον εορτασμό της όγδοης επετείου της προσάρτησης της Κριμαίας, δείχνοντας αντ’ αυτού πατριωτικά τραγούδια που ακούγονταν στην εκδήλωση.
Ένας θεατής δήλωσε ότι ο Πούτιν είχε τελειώσει την ομιλία του και είχε αποχωρήσει από τη σκηνή.
Ο Σολτς ζήτησε από τον Πούτιν να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία
Η Ρωσία έστειλε δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει τις στρατιωτικές δυνατότητες του νότιου γείτονά της και να ξεριζώσει ανθρώπους που αποκαλούσε επικίνδυνους εθνικιστές.
Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν προβάλει σθεναρή αντίσταση και η Δύση έχει επιβάλει σαρωτικές κυρώσεις στη Ρωσία σε μια προσπάθεια να την αναγκάσει να αποσύρει τις δυνάμεις της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μίσιγκαν: Κοινότητα σχημάτισε ανθρώπινη αλυσίδα και μετέφερε βιβλιοπωλείο σε λιγότερο από δύο ώρες!
- Γερμανία: Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Γενς Σπαν (CDU) σχετικά με την αντιμετώπιση της AfD στην Bundestag
- Συνάντηση Μελόνι και Τραμπ στην Ουάσινγκτον, υποσχέσεις για ενίσχυση των Δυτικών Σχέσεων
- Κίνα: Απορρίπτει τις κατηγορίες Ζελένσκι για προμήθεια όπλων στη Ρωσία
- Ινφαντίνο: «Προτεραιότητά μας η υγεία των παικτών»