Οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας καταστέλλουν με ακραία σκληρότητα τις αντιπολεμικές διαδηλώσεις
Εκατοντάδες άνθρωποι συνελήφθησαν και πάλι χθες Δευτέρα στη Ρωσία κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων εναντίον του πολέμου στην Ουκρανία, σύμφωνα με ακτιβιστές.
Κάπου 208 άνθρωποι συνελήφθησαν στη Μόσχα και 181 στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με τον ιστότοπο OVD-Info. Σε όλη τη χώρα, έγιναν 413 συλλήψεις σε 13 πόλεις.
Οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας καταστέλλουν με ακραία σκληρότητα τις αντιπολεμικές διαδηλώσεις. Οι αρχές διαμηνύουν στους πολίτες να μη συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις που οργανώνονται χωρίς την άδεια των αρχών. Οι διαδηλώσεις αυτής της φύσης έχουν απαγορευθεί επανειλημμένα, συχνά με την επίκληση της πανδημίας.
ΦΩΤΟ EPA/ANATOLY MALTSEV
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Απόρρητα στοιχεία από ΗΠΑ δείχνουν δεύτερη μεγαλύτερη εισβολή – Προβλέπουν σφαγή στο Κίεβο
- Το καλοκαίρι έρχεται η Taco Bell στην Αθήνα με το πρώτο της εστιατόριο
- Ισπανία: Κυκλοφοριακή αναστάτωση λόγω του μπλακ άουτ
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση για τα ΜΟΕ στη Θεσσαλονίκη: Τι συμφώνησαν οι αντιπροσωπείες Ελλάδας και Τουρκίας
- Ισπανία: Έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου λόγω μπλακ άουτ
- Σφαιρόπουλος: Είμαι πλέον μισός Σέρβος