Μονάδες του στρατού της Ρωσίας αποπειρώνται να προωθηθούν περαιτέρω στην περιοχή Ντονμπάς (ανατολικά) από τον βορρά, για να περικυκλώσουν ουκρανικές δυνάμεις εκεί, ανέφερε χθες το ουκρανικό γενικό επιτελείο
Μονάδες τεθωρακισμένων, πεζικού και αλεξιπτωτιστών έπληξαν στόχους στη γραμμή του μετώπου μεταξύ της Ιζιούμ και της Μπάρβενκοφ, σημείωσε.
Για να υποστηρίξουν την προέλασή τους, «οι εισβολείς μετακίνησαν συστοιχίες βαρέων ολμοβόλων 240 χιλιοστών Τιουλπάν και εκτοξευτήρες πολλαπλών ρουκετών Σμιρτς από την περιοχή Μπιέλγκοροντ σε αυτή της Ιζιούμ», πάντα κατά το ουκρανικό γενικό επιτελείο.
Ρωσικές μονάδες επιτίθενται επίσης στις πόλεις Λίμαν, Σεβεροντονιέτσκ, Ποπάσνα, Αβντιίβκα και Κουράχοβα, συνεχίζοντας την έφοδό τους προς τη Λίμαν, τη Σίβερσκ και τη Σλοβιάνσκ, ανέφερε ακόμη η ενημέρωση του επιτελείου, κατά το οποίο δεν είναι σαφές εάν σημείωσαν εδαφικά κέρδη.
Δείτε επίσης: Έκτο πακέτο κυρώσεων: Εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας εισηγείται η ΕΕ
- «Νίκη για παραμονή: Athens Kallithea επικρατεί του Παναιτωλικού»
- Λεβαδειακός και Λαμία μοιράστηκαν τον βαθμό σε ένα μέτριο παιχνίδι
- Η νέα επιστημονική προσέγγιση ανατρέπει τη θεωρία του Big Bang για τη γένεση του σύμπαντος
- Μετασχηματισμός στο Έλαντ Ρόουντ για τη Λιντς
- Παναιτωλικός – Athens Kallithea 0-1: Η νίκη του Αλφαρέλα φέρνει ανατροπές στην παραμονή