Συνεχίζεται το πολιτικό αδιέξοδο στη χώρα
Υπέρ της πρότασης μομφής κατά του Πρωθυπουργού Φλορίν Τσίτου ψήφισε σήμερα το κοινοβούλιο της Ρουμανίας, ανατρέποντας έτσι την κυβέρνηση μειοψηφίας.
Ο Φλορίν Τσίτου, είχε καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση σχετικά πρόσφατα πριν από εννέα μήνες, ωστόσο σήμερα η βουλή της Ρουμανίας τον «έριξε» από Πρωθυπουργό. Το πολιτικό μέλλον της χώρας δεν είναι σίγουρο αφού εδώ κι έναν μήνα βρίσκεται σε αδιέξοδο, γεγονός το οποίο θα παίξει σίγουρα αρνητικό ρόλο στην οικονομική της κατάσταση.
«Η κυβέρνηση Τσίτου έπεσε με μεγάλη διαφορά, πολύ πάνω από το ελάχιστο των ψήφων που απαιτούνταν», δήλωσε βουλευτής της αντιπολίτευσης που επέβλεπε την κάλπη.
Δείτε επίσης: Αλέξης Τσίπρας: «Δεν πάει άλλο – Μειώνονται οι δαπάνες για το ΕΣΥ» (pic)
- Συνταγή σπαγγέτι μπολονέζ με μανιτάρια: Μια υγιεινή εναλλακτική
- Μνημόνιο Συνεργασίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών με το ΔΙ.ΠΑ.Ε και επίκεντρο το πρωτοποριακό πρόγραμμα του δήμου «Μία Μαία για σένα»
- Γερουσιαστής Μπούκερ: Ιστορική ομιλία 25 ωρών κατά του Τραμπ
- Χάρι Κέιν: Δεν σχεδιάζω επιστροφή στην Τότεναμ, είμαι ικανοποιημένος στην Μπάγερν
- Δήμος Δέλτα: Διακοπή ηλεκτροδότησης μέχρι σήμερα το μεσημέρι – Δείτε σε ποιες περιοχές
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr