Δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για συνάντηση του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο τον σύμβουλο της ουκρανικής προεδρίας Μιχαΐλο Ποντολιάκ.
«Ο χρόνος της συνάντησης μεταξύ των προέδρων των δύο χωρών και το πλαίσιο αυτής της συνάντησης δεν έχουν αποφασιστεί ακόμη», φέρεται να δήλωσε ο Ποντολιάκ, ο οποίος είναι μέλος της ουκρανικής αντιπροσωπείας στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία.
Ο Ποντολιάκ ανέφερε ότι συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις σε επίπεδο ομάδων εργασίας.
Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ είχε δηλώσει ότι η Άγκυρα ελπίζει πως Ζελένσκι και Πούτιν θα συναντηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Τρομάζει η ρητορική της Ρωσίας για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο – Απειλές για χρήση πυρηνικών
- Ηνωμένες Πολιτείες: Πιέσεις στην Ουκρανία για την εκμετάλλευση του ορυκτού της πλούτου
- Τζορτζ Κλούνεϊ: Οδηγεί τρακτέρ, ζει σε φάρμα και αναγνωρίζει τις προκλήσεις του γάμου του με την Αμάλ
- Νέα εισαγγελική έρευνα κατά του δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου για πλαστογραφία τίτλων σπουδών
- 15+1 άγνωστες πτυχές της ζωής του Γιόχαν Στράους II
- Βούλγαροι επιστήμονες ερευνούν την ηλιακή δραστηριότητα από την Ανταρκτική