Ανακοίνωση με την οποία αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με τη μεταναστευτική κρίση στα σύνορα Λευκορωσίας – Πολωνίας εξέδωσε το Κρεμλίνο.
Η Μόσχα είναι στενός σύμμαχος της Λευκορωσίας την οποία η ΕΕ κατηγορεί ότι έχει εξαπολύσει μια επίθεση για την μεταναστευτική κρίση.
Η εταιρεία Aeroflot διαψεύδει ότι συμμετείχε στην μαζική μεταφορά μεταναστών στη Λευκορωσία όπως την κατηγόρησαν τις προηγούμενες μέρες.
«Οι πληροφορίες ότι η Aeroflot συμμετείχε ή βοήθησε στην οργάνωση μαζικής μεταφοράς μεταναστών στο έδαφος της Λευκορωσίας είναι αναληθείς», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ τόνισε ότι δεν θα επιβληθούν κυρώσεις στη ρωσική κρατική αεροπορική εταιρεία και πρόσθεσε ότι αυτό ελπίζει να μην συμβεί.
Μάλιστα η Ρωσία, όπως τόνισε, ανησυχεί για την αυξανόμενη ένταση στα σύνορα Λευκορωσίας – Πολωνίας, καθώς υπάρχουν βαριά οπλισμένοι άντρες και από τις δύο πλευρές.
Δείτε επίσης: Ρωσία: Ανακοίνωσε 1.237 θανάτους και 40.759 νέα κρούσματα
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr