Παράλληλα, ο κ. Μισέλ επισήμανε την περαιτέρω συντονισμένη απάντηση στην επιθετικότητα της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και τους ομοϊδεάτες εταίρους.
Η Βρετανία θα στείλει περισσότερα όπλα πυροβολικού στην Ουκρανία καθώς ο πόλεμος με τη Ρωσία εισέρχεται σε μια νέα φάση, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.
“Αυτός θα μετατραπεί σε μια σύρραξη με όπλα πυροβολικού, χρειάζονται υποστήριξη με περισσότερο πυροβολικό, αυτό θα τους δώσουμε… εκτός από πολλές άλλες μορφές υποστήριξης”, είπε ο Τζόνσον στην Βουλή των Κοινοτήτων.
Δείτε επίσης: Μαριούπολη: Διαψεύδει ότι στο νοσοκομείο κοντά στο εργοστάσιο «Αζοφστάλ» υπήρχαν άμαχοι με παιδιά
- Δραματική αύξηση της βίας: 13 εργαζόμενοι σκοτώθηκαν από παράνομους μεταλλωρύχους στο Περού
- Έκτακτη συνεδρίαση του ΣΑ του ΟΗΕ ζητά το Πακιστάν λόγω της αυξανόμενης έντασης με την Ινδία
- Με το βλέμμα στη Fed η Wall Street
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εκφράζει αμφιβολίες για τον σεβασμό της Ρωσίας στην επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
- Ο Τραμπ εξετάζει νέα παράταση για το TikTok
