Το δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Χουριέτ κι ενώ η τουρκική οικονομία παραπαίει
Την ώρα που η τούρκικη λίρα καταρρέει και η ανησυχία για την οικονομία της χώρας ολόενα και εντείνει, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τα φιλοκυβερνητικά μέσα προσπαθούν να «αραιώσουν» τα σύννεφα πάνω από την Τουρκία.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Χουριέτ, σε ένα κέντρο διασκέδασης ανοίχτηκαν 200 σαμπάνιες για χάρη της 58χρονης τραγουδίστριας-ηθοποιού Χούλια. Η δυστοπική αυτή εικόνα που παρουσιάζει η εφημερίδα, έρχεται λίγες ώρες μετά τις πρωτοφανείς εικόνες στη γειτονική χώρα, με τις τεράστιες ουρές που σχημάτισε ο κόσμος για μια φθηνή φρατζόλα ψωμί.
Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρόεδρος, εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και μάλιστα τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της Τουρκίας.
Παρότι λοιπόν η οικονομία παραπαίει, η ατζέντα του Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να αλλάζει, με την Άγκυρα να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που αφορούν την παρουσία των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη. Η δε εφημερίδα Sabah μιλά για ένταση στα σύνορα, ενώ κατηγορεί την Ελλάδα ότι έχει μετατραπεί σε «οπλαποθήκη» των ΗΠΑ.
Δείτε επίσης: Εύβοια: Σοκαριστική Τραγωδία – Ηλικιωμένη κάηκε μέσα στο σπίτι της
- Σ. Φάμελλος στη Βουλή: Η πραγματική δύναμη έγκειται στην ειρηνική πολιτική
- Ολυμπιακός: Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα πλέι οφ με τον Πανιώνιο
- Νέοι κωδικοί πληρωμής εργοδοτικών εισφορών και ΚΕΑΟ από 7 Απριλίου
- Διατίθενται επιπλέον 1.000 επιδοτούμενες θέσεις από τη ΔΥΠΑ για ανέργους 55+ ετών
- Στρατηγικές πρωτοβουλίες για την επανάσταση στη δικαιοσύνη στη Θεσσαλονίκη