Το πρακτορείο Demiroren News μετέδωσε ότι ο Αρσλάντ πυροβολήθηκε στο στήθος και το πόδι
Ο ιδιοκτήτης ενός τουρκικού ειδησεογραφικού ιστότοπου δολοφονήθηκε σε ένοπλη επίθεση σήμερα και η αστυνομία έχει συλλάβει έναν ύποπτο, ανέφερε το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας Κοτζαελί.
Ο Γκουνγκόρ Αρσλάντ, ιδιοκτήτης και αρθρογράφος στον ιστότοπο Ses Kocaeli, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
«Ο δράστης (…) συνελήφθη, βρέθηκε το όπλο που χρησιμοποίησε στο έγκλημα και έχει ξεκινήσει έρευνα», πρόσθεσε το γραφείο του κυβερνήτη.
Τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν αποσαφηνιστεί προς το παρόν.
Το πρακτορείο Demiroren News μετέδωσε ότι ο Αρσλάντ πυροβολήθηκε στο στήθος και το πόδι.
Δείτε επίσης: 2ος νεκρός στρατιώτης στην ανατολική Ουκρανία
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025