Τραβάει το σκοινί ο Ερντογάν: «Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ»

Δε σταματά να απειλεί ο Τούρκος Πρόεδρος

Άλλο ένα παραλήρημα εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας αφού έκανε λόγο για «κατεχόμενα ελληνικά νησιά» και δε δίστασε να απειλήσει τη χώρα μας για άλλη μια φορά.

propoli

Μιλώντας στο περιθώριο τεχνολογικής εκδήλωσης, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας.

Ο Τούρκος Πρόεδρος αμφισβήτησε την ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου και συμπλήρωσε ότι η χώρα του είναι πανέτοιμη να κάνει ό,τι μπορεί όταν έρθει η ώρα. Επίσης έκανε αναφορές και στη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922.

«Ω Έλληνες, κοιτάξτε την ιστορία, γύρνα πίσω στην ιστορία, αν πάτε πολύ πιο μακριά, το τίμημα θα είναι βαρύ. Έχουμε μόνο μια πρόταση για την Ελλάδα» και συνέχισε λέγοντας «Έλληνες μην ξεχνάτε τη Σμύρνη μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», όπως αναφέρει η izgazete.net.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Anadolu, ο Ερντογάν υποστήριξε πως «τα κατεχόμενα νησιά της Ελλάδας δεν μας δεσμεύουν. Όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται».

«Η Τουρκία αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση σε ανάπτυξη. Όταν λένε «Τρελοί Τούρκοι», ξέρουν ότι οι τρελοί Τούρκοι συνεχίζουν τον δρόμο τους με την ανάπτυξη», είχε πει νωρίτερα.

Δείτε επίσης: Ερντογάν: «Η Ελλάδα δεν έχει αξία στο ΝΑΤΟ» (pic)

Loading