Τσελίκ: «Ελλάδα και Κύπρος δε μπορούν να τα βάλουν με τουρκικό στόλο»

O εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Ομέρ Τσελίκ, προειδοποίησε την Ελλάδα και την Κύπρο πως αν οι δύο χώρες τα βάλουν με τον τουρκικό στόλο «υπερβαίνει το μπόι τους».

Ο εκπρόσωπος του Κόμματος προχώρησε σε δηλώσεις μετά το πέρας της συνάντησης της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής του ΑΚΡ, τονίζοντας «μια απλή προειδοποίηση»: «Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Σας ξεπερνάει να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο».

propoli

Μάλιστα σύμφωνα με τον Ομέρ Τσελίκ η Ελλάδα και η Κύπρος δεν τηρούν τον λόγο τους, αναφερόμενος κυρίως στη νότια Κύπρο «Ένας Ελληνοκύπριος υπουργός βγήκε και είπε η Ε.Ε. να δημιουργήσει έναν μόνιμο στόλο απέναντι στην Τουρκία.  Να ξέρετε πως δεν αλλάζει την στάση της Τουρκίας αν κινηθείτε με αυτόν ή τον άλλον».

«Δυστυχώς οι Ελληνοκύπριοι που μιλούν, αυτοί που είναι Υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας επιλέγονται από τους πιο προβληματικούς τύπους που δεν ξέρουν να μιλούν τη γλώσσα της πολιτικής και δεν έχουν τη δυνατότητα να καταλάβουν την Τουρκία», πρόσθεσε.

«Εμείς κινούμαστε στα πλαίσια του Δικαίου και της Δικαιοσύνης. Αν όμως αναφέρεστε στη χρήση πραγματικής δύναμης, θέλω να απευθύνω μια απλή προειδοποίηση: Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Το να κάνεις πλακά με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το μπόι σου», σημείωσε ο κομματικός εκπρόσωπος.

Δείτε ακόμη:

ΗΠΑ: Οι χώρες της ανατολικής Μεσογείου να σεβαστούν το Διεθνές Δίκαιο