Τι θα γίνει με όσους εμβολιάστηκαν με AstraZeneca ή Johnson & Johnson
Γεγονός θεωρείται πλέον η χορήγηση τρίτης δόσης στους άνω των 65 ετών στο Βέλγιο μετά την απόφαση που έλαβαν οι Υπουργοί Υγείας της χώρας.
Βραχυπρόθεσμα μάλιστα, θα βγει σχετική απόφαση και για τους πολίτες που έχουν συμπληρώσει το 85ο έτος της ηλικίας τους. Η γαλλόφωνη δημόσια τηλεόραση της χώρας το RTBF επικαλείται το γραφείο Τύπου του Υπουργού Βούτερ Μπέκε το οποίο στην ουσία επισημοποίησε την απόφαση χορήγησης τρίτης δόσης.
Αξιοσημείωτο είναι το ότι οι πολίτες που εμβολιάστηκαν με AstraZeneca ή Johnson & Johnson θα εμβολιαστούν με Pfizer ή Moderna. Σε προηγούμενη απόφαση, η βελγική κυβέρνηση είχε ταχθεί υπέρ της χορήγησης τρίτης δόσης στους ανοσοκατεσταλμένους.
Δείτε επίσης: Θωμαϊδης για πανδημία: «Θα έχουμε 3.000-3.500 κρούσματα ημερησίως»
- Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα 1-0: Η νίκη ήρθε από τον Όλμο για τους Καταλανούς
- Αταμάν: Κάποια μέσα να σταματήσουν τις προκλήσεις κατά της ομάδας μας
- Πώς η ευγένεια με την τεχνητή νοημοσύνη κοστίζει εκατομμύρια στο ChatGPT
- Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Κρίσιμος βαθμός για την παραμονή των γηπεδούχων
- Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα 2-1: Ο Νούνιες χαρίζει τη νίκη στο τελευταίο λεπτό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr