Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Βίκυ Λέανδρος, αποφάσισε να ανοίξει το σπίτι της και να φιλοξενήσει οικογένειες Ουκρανών προσφύγων ή μητέρες με τα παιδιά τους.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης είναι διατεθειμένη να προσφέρει στέγη και σίτιση σε 15 Ουκρανούς πρόσφυγες είτε οικογένειες με παιδιά είτε μητέρες που ταξιδεύουν μόνες τους με τα παιδιά τους, στο αγρόκτημα της στο χωριό Μπάστχορστ, το οποίο βρίσκεται έξω από το Αμβούργο της Γερμανίας.
Παράλληλα, η Βίκυ Λέανδρος θα προσφέρει όλα τα φετινά έσοδα της καθιερωμένης ετήσιας φιλανθρωπικής συναυλίας που πραγματοποιεί με το σύλλογο «Ein Herz fur kinder» (Μια καρδιά για τα παιδιά) για τα παιδιά της Ουκρανίας.
Δείτε επίσης: Δ. Μιχαηλίδου: Κάθε χώρα μέλος της Ε.Ε. να αναλάβει ένα σχέδιο δράσης για τα παιδιά στην Ουκρανία
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές
- Ισραήλ: Αορίστως αναβάλλεται η απελευθέρωση των Παλαιστίνιων κρατουμένων
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ