Βραζιλία: 14χρονος κάρφωσε με στυλό συμμαθήτριά του – Σοκαριστικό βίντεο

Εγκληματικές πράξεις έκανε εντός της σχολικής αίθουσας ένας 14χρονος στη Βραζιλία, καθώς ξεκίνησε να επιτίθεται με στυλό σε συμμαθήτριά του, την οποία κάρφωσε πολλές φορές, έως ότου τους χωρίσουν τα υπόλοιπα παιδιά.

Όλα έγιναν στο δημοτικό σχολείο Dom Jacson Damasceno Rodrigues στο Manaus της Βραζιλίας στις 8 Μαΐου. Στο βίντεο φαίνεται ο 14χρονος μαθητής να κάνει μια παρουσίαση μαζί με συμμαθητές του. Στο μπροστινό θρανίο κάθεται μία μαθήτρια, η οποία – σύμφωνα με την Daily Mail – γέλασε με ένα λάθος στην παρουσίαση. 

propoli

Ο μαθητής φαίνεται να βγάζει σιγά – σιγά ένα στυλό από την τσέπη του παντελονιού, αφήνει το χαρτόνι που κρατά, κατευθύνεται προς την κοπέλα και αρχίσει να την καρφώνει με ένα στυλό στο πρόσωπο… 

Σοκαρισμένοι μαθητές ακούγονται να φωνάζουν, όταν ένα από τα αγόρια που συμμετείχε στην παρουσίαση έσπευσε να συγκρατήσει τον συμμαθητή του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στο σημείο έφτασε η Στρατιωτική Αστυνομία και τον συνέλαβε.

Ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να μεταφέρει την οικογένειά του σε άλλη γειτονιά επειδή είχαν δεχθεί απειλές. Ο ίδιος είπε πως ο γιος του έπεφτε συχνά θύμα bullying.

Δείτε επίσης: Σακοράφα: Την ευθύνη μιας “δεύτερης 4ετίας Μητσοτάκη” θα φέρουν όσοι αρνήθηκαν το κάλεσμα του ΜέΡΑ25 για προγραμματική συμφωνία

Loading