Ένα ξεχωριστό τμήμα για τα εμβόλια και τις θεραπείες αντισωμάτων ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει η AstraZeneca, ενώ στο τμήμα θα ηγείται η διευθύνουσα σύμβουλος της Ισκρα Ρέικ.
Το Reuters μετέδωσε τον Ιούλιο ότι η αγγλοσουηδική εταιρεία εξετάζει επιλογές για τις δραστηριότητες της στον τομέα των εμβολίων.
Η νέα μονάδα θα συνδυάζει την ανάπτυξη και την έρευνα, την παραγωγή, το εμπόριο και τις ιατρικές ομάδες, όπως τόνισε εκπρόσωπος της AstraZeneca.
«Η ομάδα θα αφοσιωθεί στο εμβόλιό μας κατά της Covid-19, στον συνδυασμό αντισωμάτων μακράς δράσης που αναπτύσσουμε όπως και στο εμβόλιο που αναπτύσσουμε για την αντιμετώπιση πολλών παραλλαγών ανησυχίας, καθώς και στο υπάρχον χαρτοφυλάκιό μας για τις ιογενείς ασθένειες του αναπνευστικού», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Δείτε επίσης: Ο EMA ετοιμάζεται να εγκρίνει τη χρήση δύο μονοκλωνικών αντισωμάτων
- Καλλιθέα: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο με τραύματα από πυροβόλο όπλο
- Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό: Τουλάχιστον 148 νεκροί και εκατοντάδες αγνοούμενοι από πυρκαγιά σε πλοίο
- Συρία: Η μείωση της στρατιωτικής παρουσίας των ΗΠΑ κατά το ήμισυ
- Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιφορά του Επιταφίου στην Τήνο
- «Σημαντική νίκη για τη Ρεν με γκολ του Μεϊτέ»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr