Δημοσίευμα των Financial Times δίνει ημερομηνία σταθμό για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το εμπόριο στον Ειρηνικό.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα η Βρετανία στοχεύει να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή της στην ομάδα των χωρών για το εμπόριο στον Ειρηνικό.
«Θα είμαστε ικανοί να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς» ανέφερε το ίδιο δημοσίευμα επικαλούμενο την Τρας.
Δείτε επίσης: Γαλλία: Ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της επιχείρησης απεγκλωβισμού στο Αφγανιστάν
- Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου: Η Σάρον Όσμπορν αποκαλύπτει το βέτο στον Όζι
- Συναγερμός στον Βόλο λόγω κρούσματος μηνιγγίτιδας σε 30χρονη
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr