Βρετανία: Πατέρας, μητριά και θείος κατηγορούνται για τον βασανιστικό θάνατο 10χρονης

Ο πατέρας, η μητριά και ο θείος της 10χρονης Σάρα Σαρίφ αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τον φόνο της μικρής κοπέλας στο Σάρεϊ της Αγγλίας τον περασμένο Αύγουστο.

Η ανακάλυψη του πτώματός της σοκάρει τη Βρετανία, καθώς η νεκροψία διαπίστωσε ότι είχε υποστεί σοβαρά τραύματα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

propoli

Ο πατέρας της Σάρα, Urfan Sharif, 41 ετών, η μητριά Beinash Batool, 29 ετών, και ο θείος Faisal Malik, 28 ετών, ταξίδεψαν στο Πακιστάν λίγο μετά τον εντοπισμό του πτώματος της Σάρα.

Το τρίο προσπάθησε να διαφύγει τις αρχές και να αποφύγει τη δικαιοσύνη, αλλά συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ της Αγγλίας κατά την άφιξή τους από το Ντουμπάι.

Οι αρχές πίστευαν ότι τα πέντε παιδιά του Urfan Sharif ήταν μαζί του, αλλά αργότερα ανακαλύφθηκε ότι παρέμειναν με τον παππού τους στο Πακιστάν.

Η νεκροψία αποκάλυψε τα σοκαριστικά τραύματα που υπέστη η Σάρα και πώς αυτά διατηρήθηκαν για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, το τρίο κατηγορείται για τον θάνατο της κοπέλας, είτε από πρόθεση είτε επιτρέποντας τον θάνατο της.

Αφού ταξίδεψαν στο Πακιστάν, φοβούμενοι τις δυνητικές συνέπειες από την αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου, το τρίο είχε εξαφανιστεί. Συνελήφθηκαν κατόπιν συμφωνίας με τις αρχές και προφυλακίστηκαν προκειμένου να εμφανιστούν ενώπιον του δικαστηρίου στο Γκίλφορντ. Οι αρχές αναζητούν δικαιοσύνη για το φονικό της Σάρα και οι πέντε αδελφοί παραμένουν υπό προστασία στο Πακιστάν.

Δείτε επίσης: Επίσκεψη Κιμ Γιονγκ Ουν στην Ρωσία : Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επισκέφθηκε εργοστάσιο κατασκευής αεροσκαφών

Loading