Ξεκινούν και πάλι σήμερα οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Σόφιας – Τιράνων
Η πρώτη πτήση σε αυτό το δρομολόγιο αναχώρησε από τον Τερματικό Σταθμό 2 του αεροδρομίου της Σόφιας νωρίς το απόγευμα και επρόκειτο να επιστρέψει δύο ώρες αργότερα.
Οι πτήσεις θα εκτελούνται από την GullivAir κάθε Σάββατο και Τετάρτη.
Η βουλγαρική αεροπορική εταιρεία εξυπηρετεί επίσης το δρομολόγιο μεταξύ Σόφιας και Σκοπίων. Οι πτήσεις εκτελούνται κάθε Σάββατο και Δευτέρα.
Από τις 17 Ιουνίου η GullivAir θα ξεκινήσει και απευθείας πτήσεις από τη Σόφια με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Τα εισιτήρια για τις τρεις πτήσεις που θα εκτελούνται την εβδομάδα δεν διατίθενται προς πώληση μέχρι στιγμής.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Nομπελίστας Κρούγκμαν: Η ρωσική εισβολή φέρνει αποπαγκοσμιοποίηση και οικονομική επανάληψη του 1914
- Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από αύριο (05/03)
- Σπατάλη χρόνου, ζωή χωρίς κοινωνικά δίκτυα, παιδιά και γνώση των ψαγμένων σημείων: Οι πραγματικές πολυτέλειες των υπερπλουσίων το 2025
- ΔΕΗ και Euroleague Basketball: Μια στρατηγική συνεργασία μέχρι το 2027
- Ανησυχητικά ευρήματα από την έρευνα του ΕΕΑ για τις ΜμΕ και τους ελεύθερους επαγγελματίες
- Εργασίες ασφαλτόστρωσης και καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από αύριο (05/03)