ΚΘΒΕ: Παρέδωσε 100 ιατρικές στολές στο «Ιπποκράτειο»

30
ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ << ΤΡΩΑΔΕΣ >> ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (φωτο / ΚΘΒΕ)
Την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, παραδόθηκαν από το ΚΘΒΕ 100 στολές στο «Ιπποκράτειο» Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για στολές μίας χρήσεως που φτιάχτηκαν χάρη στην άοκνη εργασία και εθελοντισμό του Ενδυματολογικού Τμήματος.

 Ο κ. Νίκο Νικολάου, Αναπληρωτή Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΚΘΒΕ και ο Στέλιο Τζολόπουλο, Προϊστάμενο Τμήματος Εργαστηρίων και Σκηνών του ΚΘΒΕ παρέδωσαν τις στολές αποδεικνύοντας ότι το ΚΘΒΕ έχει κοινωνικό πρόσωπο, για αυτό το λόγο και δημιουργεί περισσότερες στολές για γιατρούς και νοσηλευτές, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Τις στολές παρέλαβαν ο κ. Νίκος Αντωνάκης, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», ο κ. Γιώργος Ταρασίδης , Αναπληρωτής Διοικητής και η κ. Ελένη Παντελίδου, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, οποίοι ευχαρίστησαν το ΚΘΒΕ.

Ο κ. Νίκος Νικολάου ανέφερε : «Με χαρά σήμερα παραδίδουμε ιατρικές στολές μιας χρήσεως για το μάχιμο, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου τις οποίες κατασκεύασε το Ενδυματολογικό Τμήμα του ΚΘΒΕ. Με αυτό τον τρόπο, θέλουμε κι εμείς να συμβάλλουμε στη μεγάλη και δύσκολη μάχη που δίνετε από την πρώτη στιγμή, για να εξαλειφθεί αυτή η αόρατη απειλή. Αυτή είναι η δική μας ελάχιστη συνεισφορά. Ανοίγουμε το Θέατρο προς την κοινωνία, παραμένουμε ενεργοί και ορατοί με πράξεις αλληλοβοήθειας».