Κυρανάκης: Γι’ αυτό είπα «κότες» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (vd)

91
Κυρανάκης: Γι’ αυτό είπα «κότες» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
EUROKINISSI
Στο επεισόδιο που είχε χθες με τον Παύλο Πολάκη, κατά τη διάρκεια της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αναφέρθηκε ο Κώστας Κυρανάκης, όταν και αποκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «κότες».

Μίλωντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Κ. Κυρανάκης τόνισε πως αρχικά τον «τραμπούκισε» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος στη συνέχεια έσπευσε να του ζητήσει συγγνώμη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Π. Πολάκη.

«Πριν ξεκινήσει η εξέταση ρώτησα τον κ. Πολάκη με ποια κριτήρια μπήκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο Δ. Παπαγγελόπουλος. Από την πλευρά του ο κ. Πολάκης είπε πως αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά και σηκώθηκε να φύγει.

Τι ήθελα να δείξω με αυτή την ερώτηση; Όταν λες στην Προανακριτική Επιτροπή ότι είχαμε την λαϊκή απαίτηση να κλείσουμε κάποιους φυλακή γιατί χρεοκόπησαν τη χώρα, γιατί είναι λαμόγια κλπ, και ορίζεις αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης τον Δ. Παπαγγελόπουλο, προφανώς αυτά τα δύο γεγονότα είναι συσχετιζόμενα» τόνισε ο κ. Κυρανάκης.  

Και πρόσθεσε πως «ο κ. Πολάκης κατάλαβε ότι αυτή θα ήταν η ενότητα των ερωτήσεών μου και αποφάσισε να φύγει» και στη συνέχεια επιβεβαίωσε το γεγονός πως αποκάλεσε «κότες» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Π. Πολάκης είχε φύγει.