(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αδ. Γεωργιάδης: «Υπουργοί με μεγάλη δημοφιλία εξαφανίστηκαν – Βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για υπουργούς που σε δύσκολες ώρες έχουν εξαφανιστεί έκανε λόγο με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι κάποιοι ενώ έχουν μεγάλη δημοφιλία, πλέον δεν βοηθούν καθόλου.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν, ειδικά εντός των τειχών της ΝΔ, έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος στην εκπομπή «Σήμερα» δεν έκρυψε το παράπονό του για συναδέλφους του, οι οποίοι δεν βοηθούν το κυβερνών κόμμα με τη στάση που τηρούν από το δυστύχημα των Τεμπών και μετά.

«Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο σε μια παράταξη. Γιατί είναι χρήσιμο; Γιατί σε μια κρίσιμη ώρα, που τα πράγματα μπορεί να έχουν πάει και στραβά, σε μια δύσκολη στιγμή, αυτοί οι υπουργοί βγαίνουν και καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα. Την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό», υποστήριξε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, ανέλυσε τη σκέψη του λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν την κρίσιμη ώρα -μιλάω γενικά για τις ομάδες- τα δημοφιλή πρόσωπα εξαφανίζονται και βγάζουν… τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό μπορεί να μην είναι χρήσιμο για την ομάδα και μπορεί να μην τους αξίζει η δημοφιλία. Αρχηγός της ομάδας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι η επιλογή του για να αλλάξει τα πράγματα είναι ο Μητσοτάκης».

Δείτε επίσης: Αύξηση κατώτατου μισθού: Πόσους επηρεάζει η αύξηση στα 780 ευρώ – Τι αλλάζει με τα επιδόματα

Loading